Polsbreuk.com Betrouwbare medische informatie

Welkom bij Polsbreuk.com

Op deze niet-commerciƫle website vindt u alle relevante achtergrondinformatie over polsbreuken, de verschillende behandelopties en het herstel hiervan.

Informatie

Betrouwbare informatie over polsbreuken is belangrijk: de pols is immers een van de meest gebruikte gewrichten van ons lichaam! Een breuk hiervan kan tot onzekerheid en een hoop vragen leiden. Een zoektocht op internet levert vaak veel op, maar helaas niet altijd de betrouwbare informatie die u zoekt. Deze website is samengesteld door zorgprofessionals en biedt begrijpelijke en betrouwbare achtergrond informatie.

Traumachirurgie

Verreweg de meeste acute breuken worden in Nederland behandeld door de traumachirurg (ook wel: ongevalschirurg). Tijdens een consult bij uw traumachirurg worden de behandeling, prognose maar ook de mogelijke complicaties van de behandeling besproken. Het kan natuurlijk voorkomen dat u na dit gesprek nog met vragen zit. Deze website is bedoeld als aanvulling op dit consult en geeft antwoord op uw vragen.

De beheerder

Polsbreuk.com wordt beheerd door NVT gecertificeerd traumachirurg, Jesse van Buijtenen en kwam mede tot stand met hulp van L. Migchelsen en P. Manni van Fysiotherapie Amsterdam UMC, Gipsverbandmeesters van het Franciscus Gasthuis & Vlietland en A10Plus grafisch ontwerpers. De animatiefilm werd vriendelijk doorInformed beschikbaar gesteld. Fotografie hoofdpagina door R. Beck

Onze andere websites:

www.enkelbreuk.com

www.sleutelbeen.com

www.beenbreuk.com (volgt)

Er kunnen geen rechten of plichten aan deze site ontleend worden. U dient ten alle tijden het advies van eigen behandelaar op te volgen. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade aan uw pols. Het uitvoeren van de oefeningen op deze site zijn geheel op eigen risico. Copyright foto's JM van Buijtenen en R Beck (hoofdpagina)